News &Trends

Sundhed og Trends i hverdagen

Sundhed og Trends i hverdagen

Sundhed og Trends i hverdagen

Formålet med min blog er at inspirere til sunde trends og tips i en travl hverdag. Det kan være alt lige fra ernæring, kosttilskud, skønhed og farmakologi. Jeg er selv uddannet som Naturopath i Biologisk Medicin. Min faglige viden er derfor meget bred indenfor kosttilskud, ekstrakter samt ingredienser indenfor fødevarer og lægemidler. I de sidste 8 år har jeg arbejdet med kosttilskud, naturmedicin og lægemidler i forskellige virksomheder som produktchef.

Jeg har tidligere været Sundhedsskribent på Østrogen, og har gæsteblogget på forskellige online medier. Yderligere har jeg også arrangeret en del sundhedsevents og seminarer med en bred vifte af sundhedseksperter, forskere samt læger. Du finder nogle af aktiviteterne nedenfor.

Gæsteblogger på BabyBusiness.dk

Skribent på Oestrogen

Foredrag til Brunch Club

 Artikel i ALT for damerne

Skønhedsevent med RAZ Spa ( Side 6)