Et blogindlæg om personlig branding

Personlig branding er nøgleordet for mig.  Hvis man ikke ved hvad man kan tilbyde – hvordan skal virksomheden og kunderne så vide hvad de får?

Det er netop grunden til at jeg etablerede denne hjemmeside/blog.  Jeg tænkte det var en anderledes og en mere nytænkende måde at præsentere mig selv og mine kompetencer både personligt og professionelt.

    Dette indlæg blev udgivet i Personal Branding. Bogmærk permalinket.

    En kommentar til Et blogindlæg om personlig branding

    1. Fint formål med bloggen. Begynd at blogge om de emner der interesserer dig mest fagligt og du vil helt naturligt vise omverdenen, hvad du ved noget om fagligt. Det er bestemt også noget, som du selv kan bruge som en proces omkring at blive mere skarp på egne kompetencer områder. Som regel er vi mennesker jo gode til det, som vi virkelig er passioneret omkring :-)

    Der er lukket for kommentarer.