Velkommen til min blog!

På disse sider vil jeg gerne give dig indblik i mine interesser, som er personlig branding, salg og marketing, samt sundhed og livsstil. Det kan være artikler eller bøger som har inspireret mig, men også bare mine personlige erfaringer indenfor områderne.

Mit formål er ganske enkelt at inspirere dig, påvirke verden, og rådgive dig indenfor mine kompetencer og  personlige oplevelser. Min blog henvender sig til det brede publikum, så pluk endelig løs af det som inspirerer dig. Det kan være den kreative måde at tiltrække fremtidige muligheder, min personlige branding, eller trends indenfor sundhed og livsstil. Fremtoningen er enkel og professionel, da det er to vigtige nøgleord for mig.

  Dette indlæg blev udgivet i Personal Branding. Bogmærk permalinket.

  3 kommentarer til Velkommen til min blog!

  1. Hej Tenna

   Tillykke med din nye blog. Rigtig godt at se du er kommet i luften med dit blogprojekt. Håber du får mange gode online oplevelser med universet omkring din blog og lærer nye spændende mennesker at kende. Jeg smider dit RSS feed ind i min Google Reader, så jeg løbende kan følge med i dine interessante blogindlæg :-)

  2. Søs Wollesen skriver:

   Hej Tenna
   Super stort tillykke – den er rigtig flot og du er smuk :-)
   Kan da kun anbefale dig (og vil gøre det…) og klart kontakte dig, lige så snart at der er en Tenna-opgave. Vil blive løst bedre end aftalt – for sådan er du :-)

  Der er lukket for kommentarer.