Udnyt tiden optimalt – brug naturen som ” Mødelokale ” og bliv mere effektiv!

Jeg har tidligere skrevet om ” Walking Meetings ” på min blog  - men vil endnu engang fremhæve effekten af at bruge naturen som ” Mødelokale “.

Samtidig vedlægger jeg et lille fif om at arbejde mere effektivt, ved at inddele dagen i tidsblokke.

Det lyder måske som en kliché, men en kort tur i naturen gør underværker. Sanserne bliver taget i brug på en anderledes måde når vi er ude. Selv en kort tur mellem 15 – 30 minutter.

Flere og flere virksomheder benytter sig af ” Walk and talk meetings “, og ” Running meetings “.

Det giver ny energi at røre kroppen, og den energi kan omsættes til nye ideer. Det er samtidig en sjovere måde at afholde mødet i forhold til det tradionelle mødelokale.

Jeg bruger selv konceptet, når der skal skabes nye ideér eller tages beslutninger.

Udover inddeler jeg samtidig dagen i tidsblokke! – det er en metode hvor jeg opnår bedre tid til at løse diverse opgaver og arbejder mere effektivt og koncentreret uden afbrydelser.

Jeg afsætter primært en time eller to til at arbejde koncentreret med større opgaver hver morgen.

For mig giver det ekstra overskud at få løst de ” Tungeste ” eller vigtigeste opgaver først, og overspringshandlingerne bliver knapt så mange:-)

Ovenstående metode kræver helt klart træning, så en god idé er at starte blødt ud med f.eks 30 min. om morgenen, indtil du mærker effekten.

Alt i alt – brug naturen til at lade op, holde møder, skabe nye idéer – eller brug den som et hurtigt pusterum efter et par timers koncentreret og effektivt arbejde.

    Dette indlæg blev udgivet i Beauty & Skin, Eat-well, Green Living, Healthcare & Science, Personal Branding, Sales & Marketing, Timemanagement. Bogmærk permalinket.