Vind lækker Mist & Moist

Økologisk & Fairtrade

Vind denne fantastiske mist!!

4 meget eftertragtede ingredienser er nænsomt blandet – uden parfumer eller andre unødvendige tilsætningsstoffer til at danne måske verdesn mest fantastiske mist. En mist til ansigtet med arganolie, salvietinktur, rød the, aloe vera-juice og vitaminer. Fugter, meget antiseptisk og hæmmer hedeture. Misten er rig på E-vitamin, antioxidanter og essentielle fedtsyrer.

Brug den morgen og aften efter afrensning af huden, og i løbet af dagen når du/huden føler du trænger. Arganolien sikre at huden ikke tørrer ud, og den røde the vil i løbet af dagen give en flot glød. Da både salvie og aloe vera er kraftig antiseptisk, kan man bruge den med ”et pift” i munden mod dårlig ånde eller betændelse.

Brug den også

 Når du føler dig tør og huden virker træt

 For at optimere huden i løbet af dagen

 Mod hedeture

 Efter solbadning eller ved for meget sol

 For at modvirke tørhed og linier

 Hvis du har slået eller revet dig

 Mod eksem eller kløe

 I bilen, træningstasken – You name it!

Fun facts

 Fyrst Albert II af Monaco er protektor for arganolie projektet i Agadir, hvor vores olie stammer fra.

 Skrifter viser at Kleopatra og Nefertiti, begge har brugt Aloe Vera i deres skønhedsbehandlinger.

 Dr. Annique Theron har vundet vundet hæder for sin efterforskning i Rød thes virkning på især eksem.

 Salvie kan forbedre hjernens funktion. En japansk undersøgelse fra 2003, omtalt i ”Pharmacological Biochemical behavior”, viste at salvietinktur har markant større indflydelse på hukommelsen end når der gives placebo.

Jeg har nemlig lavet en aftale med Raz Spa – og nu har du muligheden for at få fingrene i misten samt få 2 fribilletter som jeg har modtaget  – til arrangementet d. 1. december.

Raz-Spa afholder 1½ times foredrag om hudens opbygning, om hvordan du nemmest optimere huden, så huden bliver så lækker som mulig. Der gives yderligere en  masse opskrifter på kropsplejeprodukter du nemt kan lave med ting du sikker allerede har i dit køkken. læs mere om arrangementet her http://shop.raz-spa.dk/product_info.php?cPath=25&products_id=39

For at deltage i lodtrækningen, skal du skrive en kommentar i kommentarfeltet under indlægget. Det kan evt. være at du kender ingredienserne, produktet i forvejen? Valget er dit!

Ved lodtrækning er Vinderen nu udtrukket idag - det blev Monica!

Stort tillykke!!

 

Source: Tenna Hansen/http://www.raz-spa.dk/

  Dette indlæg blev udgivet i Beauty & Skin, Healthcare & Science. Bogmærk permalinket.

  4 kommentarer til Vind lækker Mist & Moist

  1. Thilde skriver:

   ej den lyder super lækker!

  2. kirsten jepsen skriver:

   Super lækker. Kan som alle produkterne fra Razspa anbefales :-)

  3. Monika skriver:

   Dette produkt skulle da være alle mands/kvindes eje…

  4. las artes skriver:

   4 meget eftertragtede ingredienser er nænsomt blandet – uden parfumer eller andre unødvendige tilsætningsstoffer til at danne måske verdesn mest fantastiske mist. En mist til ansigtet med arganolie, salvietinktur, rød the, aloe vera-juice og vitaminer. Fugter, meget antiseptisk og hæmmer hedeture. Misten er rig på E-vitamin, antioxidanter og essentielle fedtsyrer.

  Der er lukket for kommentarer.