Beauty fall trends : Argan & Neem

 

Der er en del nye ingredienser og urter som vil være efterårets trends. Argan og Neem er nogle af tendenserne, som vi vil kigge nærmere på.

Argan: Argan olie er en olie, der fremstilles fra kerner/nødder fra Argan træet (Marokko ). Olien har længe været brugt at kvinder, der lever i Sahara ørkenen.

Den hjælper med at regulere hudens produktion af sebum(olie). Sebum hjælper med at holde huden blød og smidig, ligesom den beskytter imod fremmede bakterier og forurening.

Neem: Denne ældgamle urt fra Indien, som har været kendt bare for sine medicinske egenskaber, ses nu i skønhedspleje produkter, herunder olier, cremer og sæber. Den er kendt for at være antioxidant og have antibakterielle egenskaber som hjælper huden reparere sig selv som følge af solskader og toksiner fra miljøet.

Neem findes pt. også i produkter til tørt og livsløst hår.

  Dette indlæg blev udgivet i Beauty & Skin, Healthcare & Science. Bogmærk permalinket.

  4 kommentarer til Beauty fall trends : Argan & Neem

  1. Lotte skriver:

   Jeg har brugt Superbly Restorative Argan Dry Oil fra Kiehl’s i et halvt års tid nu og er vildt begejstret! Jeg bruger den til både hår og hud – også i ansigtet. Kiehl’s bodylotion med argan er også rigtig god, men det er helt klart olien, jeg bruger mest.

   • Tenna skriver:

    Hej Lotte, Det lyder godt. Er selv igang med at teste et nyt produkt med Argan. Dejligt med din info – tak. KH Tenna

  2. Berit Brix skriver:

   Har brugt produkter med arganolie i et par år og har især stor glæde af det meget alsidige produkt: sheasmør med arganolie fra DRUIDE. Bruger det sommer og vinter til ansigt, læber, krop, fødder – og som hårmaske. Dåsen har jeg altid i min taske. Du kan bl.a. finde produktet hos: http://www.digogdine.dk.
   VH Berit

   • Tenna skriver:

    Hej Berit, Tak for din feedback og link. Jeg vil kigge nærmere på produktet fra DRUIDE. Er selv begejstret for Sheasmør. KH Tenna

  Der er lukket for kommentarer.