Styrken af mælkesyrebakterier

Du har sikkert set reklamerne på tv….måske har du endda læst artiklerne i aviserne, og har eventuelt  overvejet at prøve dem selv.

De kaldes navne som Lactobacillus acidophilus & Bifidobacterium lactis. Hver dag bruger millioner af mennesker verden over Probiotika (Mælkesyrebakterier) i form af kapsler, piller, pulvere, samt i fødevarer og drikkevarer..

Men hvad er de præcist og hvordan kan de gavne os? De findes naturligt i tarmen – men det kræver at de gode mælkesyrebakterier er i overtal for at vi kan opretholde en sund tarmflora. Mælkesyrebakterierne er også med til at opretholde et godt immunssystem – så vi er modstandsdygtige overfor infektioner. Ligeledes kan man have brug for at genskabe en god balance igen i tarmfloraen efter indtaget antibiotikakur.

I denne trailer fra ” MicrowarriorsThe Power of Probiotics ” som er den nyeste dokumentar om de sunde bakterier i mikrofloraen – vil du blive taget “Ind i en verden” af de sunde bakterier. Seerne vil i dokumentaren lære alt om Probiotika, begyndende med deres opdagelse i det tidlige 20. århundrede, hvordan de er testet og produceret plus den seneste videnskabelige forskning fra nogle af de største probiotiske eksperter i verden.

 

Source: http://www.microwarriorsmovie.com/about.html

    Dette indlæg blev udgivet i Beauty & Skin, Eat-well, Green Living, Healthcare & Science, Personal Branding, Sales & Marketing, Timemanagement. Bogmærk permalinket.